Konica Minolta annoncerer prisstigning!

konica tonerpatron

Konica Minolta annoncerer prisstigning

Konica Minoltaannonceret, at det vil hæve priserne på nogle OP-produkter, inklusive værter og forbrugsvarer, fra den 1. april 2024.

 

Konica Minolta udtalte, at hovedårsagen til prisjusteringen er global inflation, stigende omkostninger til nogle råvarer, arbejdskraft og drift i de seneste to år, som har haft en enorm indflydelse på opstrømsforsyningskæden. Sammen med eskaleringen af ​​globale geopolitiske konflikter har det bragt et større omkostningspres til Kinas fremstillingsindustri, og omstruktureringen af ​​den globale forsyningskæde er stadig i gang. Konica Minolta er også blevet påvirket i et vist omfang, hvilket har resulteret i en stigende tendens i de samlede omkostninger.

 

Det forventes, at forsyningskæden vil stå over for mange udfordringer i fremtiden, og de relaterede påvirkninger vil fortsætte med at stige. Som en ansvarlig multinational virksomhed har Konica Minolta truffet beslutningen om at justere priserne ud fra et langsigtet markeds- og kanalsundhedsperspektiv for at sikre bedre service til kinesiske forhandlere og kunder og fremme gensidig fordel og udvikling.

 

Samtidig sagde Konica Minolta, at det stadig arbejder hårdt på at minimere den negative indvirkning af prisændringer på markedsoperationer.

 

Den konkrete tilpasningsplan vil blive annonceret i efterfølgende dokumenter.


Post tid: Mar-13-2024