Cangzhou ASC TONER inviterer dig til at samles til Kina (Zhuhai) Internationale kontorudstyrs- og forbrugsvarer-udstilling i 2022.

ASC TONER inviterer dig til at mødes på Kinas (Zhuhai) internationale kontorudstyrs- og forbrugsvarer-udstilling i 2022.

2022 China (Zhuhai) International Office Equipment and Consumables Exhibition vil blive afholdt i Zhuhai National Exhibition Center fra den 13.-15. oktober 2022. ASC TONER vil bringe nye produkter til denne udstilling.

Siden 2019 har vi investeret vigtig forsknings- og udviklingsstyrke og kapital i højhastigheds-kopimaskinetoner og har fortsat gjort en indsats i underafdelingen af ​​Kemei- og Sharp-kopimaskiner. På nuværende tidspunkt har virksomheden med succes udviklet og børsnoteret Kemei 951, Sharp 1204, Toshiba 8508 og Ricoh 8120-produkter, som foretrækkes af grafiske brugere og udlejningskunder på grund af deres gode kompatibilitet, stabile kvalitet, gode sorthed, lave mængder af spildpulver og stærkt reduceret lønomkostninger.

Cangzhou ASC TONER har været dybt involveret i tonerindustrien i 20 år, poleret produkter med opfindsomhed og er forpligtet til forskning og udvikling, produktion og salg af avanceret kopitoner. Virksomhedens mission er at blive respekteret og betroet af kunderne på grund af kvaliteten af ​​vores produkter.


Indlægstid: 16. maj 2022